DE CHINESE MUUR MADE

DE CHINESE MUUR MADE Chinese en Indische gerechten

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 166 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Chinese Muur Made. Meer weten? Ontdek meer

5 jun 2022 om 20:34 We vonden het matig, helaas
26 mrt 2022 om 22:19 De nasi en bami was vandaag erg zout en we hadden de indruk dat er veel smaakversterkers in zaten. Het viel tegen in vergelijking met eerder
25 feb 2022 om 19:46 Lekker en prima op tijd.
29 jan 2022 om 21:53 De bestelling stond keurig klaar op het afgesproken tijdstip, en goed als altijd !
19 jan 2022 om 9:24 Zoals altijd genoten van een goede maaltijd.
1 jan 2022 om 23:08 Heerlijk gegeten maar afhaaltijd was verkeerd door gekomen waardoor ik alsnog 40 minuten moest wachten. Ik ga hier zeker vaker eten halen. Complimenten aan de keuken
4 dec 2021 om 11:13 Bestelling was keurig doorgegeven en stond op tijd klaar, maar blijkbaar was mijn naam niet doorgekomen. Ben echter tevreden en ga een account aanmaken zodat het volgende keer helemaal goed gaat.
2 dec 2021 om 21:22 Vers en lekker! Vegetarisch ook geen probleem.
8 okt 2021 om 21:25 Erg goed eten!
7 okt 2021 om 20:21 Heerlijk!
3 okt 2021 om 19:44 Kip met ananas besteld en had maar liefst… 0 stukjes ananas… ingrediënt vergeten?? De rest was goed.